13.3.2013

Synttärit x2

Tämä ei ole Pringles -kakku.
Viikonloppu tuli ja meni, samoin minun osaltani reippaasti myöhässä pidetyt yhteis-synttärijuhlat. Tämänikäinen ei paljon lahjoja kaipaa, joten pyysin vieraitani douppaamaan naamakarvojaan mahdollisimman isolla kädellä. Miehet, naiset ja lapset - kaikki olivat samalla tavalla karvaisia ja juku, että sai nauraa! Edustettuina olivat kaikki kasvokarvoituksen tyylit Ned Flandersista Narnian kaviojalkaisen kaverin kautta Baseballs-yhtyeeseen. Överiksi meni, mutta hauskaa oli.

Lahjoja


Ei näillä vielä kuuhun mennä.
Osa vieraista toi lahjuksia aivan yllättäen ja pyytämättä. Saamani partahöylä oli toisaalta melko ennalta-arvattava, mutta erinomaisen hyvä lahja. (Doupeimmat Jumala seivaa, mutta Gillette sheivaa!) Erikoisimpien koskaan omistamieni asioiden joukkoon sen sijaan lukeutuvat kuvassa näkyvät astronauttijätskit. Vielä en ole lahjaani avannut, mutta etiketin mukaan pusseista pitäisi löytyä pakastekuivattua jäätelöä, jollaista yleensä syödään avaruudessa parempien vaihtoehtojen puutteessa. Saa nähdä, miltä maistuu.

Vastalahjoja 


Keikari, ärtsy ja amis, kaikki sulassa sovussa.
Juhlavieraista eniten vaivaa nähneille tein ja tulostin vielä diplomit muistoksi kaiken itsekunnioituksen romukoppaan heittämisestä, onnea vain voittajille. Juhlitaan taas, oli kivaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti