Tietoja

Kuka näitä juttuja kirjoittaa?
Yhteen virkkeeseen listattuna olen kolmea neljääkymmentä lähestyvä kristitty, teknis-kaupallisella koulutustaustalla ja poikamaisella uteliaisuudella siunattu, ohjelmistoalalla työskentelevä perheenisä. Hieman laajentaen minun voidaan myös sanoa harrastavan urheilua ja musiikkia.

Miksi?
Minä.
Mikäli pääni sisällä leijuu paljon ajatuksia, koen että ne aiheuttavat turhaa ruuhkaa. Minusta on myös kivaa, että minulla on oma nurkkaukseni internetissä; paikka jossa voin kertoa koko maailmalle millaisista asioista minä innostun, mitä näen ympärilläni ja mitä olen elämälläni tehnyt. Se, että kahdeksasta miljardista ihmisestä vain noin viisi miljoonaa osaa suomea ja heistäkin noin viisi tietää minun edes pitävän tätä blogia, ei haittaa. Minä tykkään kirjoittaa, joten minä kirjoitan.

Mitä seuraavaksi?
Tähän kysymykseen ei ole selkeää vastausta aikataulun ja tulevien tapahtumien ollessa täysin arvoituksellisia. Eletään korkeimman suojeluksessa ja katsotaan mitä tapahtuu. Itse suunnittelemani tai harrastamiani asioita varten olen toki ajatellut hankkivani mm. seuraavanlaisia juttuja:
Spa Cycles Aire Ti -satula

kokoontaitettava työpenkki

Alesis Mictube Solo

Carradice Cadet -satulalaukku
Kirjalista löytyy Kirjasto -sivulta!

Kova laukku +
hihna + hihnalukot