12.1.2015

Muutoksia

Pihalla.
Jotenkin se vaan on niin, että mitä enemmän ja mitä isompia asioita tekee, niin sitä vähemmän niistä kirjoittamiseen jää aikaa. Hiljaiselo blogissa päättykööt vaikkapa johonkin sellaiseen, minkä parissa olemme puuhastelleet enemmän tai vähemmän viimeiset viisi vuotta.

Jotakin vanhaa...

Koti.
Aiemmin olen jakanut melko niukasti kuvia siitä, mitä kotiseiniemme sisäpuoli sisältää. Joitakin yksittäisiä otoksia ja näkökulmia on kodistamme saattanut vuosien varrella löytää, mutta mi casa on mi casa ja jonkinlaista yksityisyyden verhoa on ollut kiva pitää yllä.

Avointen ovien päivä.
Poikkeus vahvistaa säännön, joten tässä muutama valittu otos asunnostamme. Kaikissa näissä kuvissa on jotakin sellaista, mistä erityisesti olen asunnossamme pitänyt ja lisäksi jokaisessa kuvassa on esillä jotakin itse tehtyä.

Kauniita unia.
Kuvat eivät tietenkään kerro koko totuutta ihanasta ja tahrattoman siististä elämästämme. Nämä kuvat ovat valikoitu osa hieman laajemmasta kuvasarjasta...

Keittiö.
...jota kutsutaan myyntikuviksi.

Ovi raollaan kohti uutta.
Jep. Uusi vuosi ja uudet kujeet. Ehkä yllättävänkin nopean prosessin jälkeen saimme asuntomme myytyä.

Jotakin uutta...

Punainen tupa, ei perunamaata
Kaupan päälle saimme vielä jotakin sinistä (ulko-oven). Ei välittömiä remonttitarpeita, miesluola-aihio ja maja puussa. Mitäpä sitä ihminen muuta kodiksensa tarvitsisi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti