8.6.2015

Viikko kuvina

Spagettijuurikas.
Jos kuluneesta viikosta tekisi tv-ohjelman, sen nimi olisi Richard Scarryn touhukas maailma. Maalaisromanttisen idyllimme salaisuus on hiljalleen paljastumassa ja toistaiseksi se näyttäisi perustuvan vahvasti lähinnä ankaraan työntekoon. Kuluneella viikolla on mm. kaivettu, rakennettu, maalattu, korjattu, siivottu ja otettu pari lemmikkiä.

Muutama kuva kertoo enemmän kuin muutama tuhatta sanaa.

Hiekkalaatikko

Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei.
Aamujumppa.
Hiekkalaatikko ei ole lapsiperheelle mikään pakollinen varuste, mutta kummasti se helpottaa aikuisväestöä saamaan asioita aikaiseksi. Pari metriä suuntaansa olevan montun jälkeen rakensin kehikon, jonka sitten maalasimme yhdessä lasten kanssa. Kaksi pensseliä, yksi tela ja maalikaukalo hiekkalaatikon sisällä, kolme innokasta maalaria ja minä katsoin viisaammaksi poistua sivummalle. Lopputuloksena oli yllättävän siistiä jälkeä ja vieläpä yllättävän nopeasti.

Loppuviikosta kävin hakemassa hiekkaa, jotta lapsilla olisi muutakin kuin pelkkä laatikko. Puolitoista kärryllistä tuonne vielä mahtuisi.

Ruohonleikkuri ja ilmalämpöpumppu

"Sen ei varmaan kuuluis olla noin."
Nurmikon sekaan ilmestyy toisinaan irtokiviä. Joskus niiden yli tulee ajettua ruohonleikkurilla. Yleensä terä ei väänny kaksin kerroin leikkurin alle. Lekaa, ruuvipenkkiä ja rälläkkää myöhemmin leikkurimme on taas ajokuntoinen.

Toinen puoli imuroitu, toinen ei.
Ilmalämpöpumpun ohjeissa mainitaan suodattimen puhdistus parin viikon välein. Meillä tuo kohta ohjeesta oli unohtunut, mutta niin ilmeisesti edellisilläkin asukkailla. Yök.

Kissa(t) vieköön eli Terttu ja Kerttu

Terttu.
Kerttu.
Yleisö.
Nyt tästäkin blogista tuli virallisesti kissablogi, kun Terttu ja Kerttu saapuivat taloutemme vahvistukseksi viime perjantaina. Juu, söpöjä ovat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti